VÁNOČNÍ LOW CARB KUCHAŘKA
Nízkosacharidová kuchařka
Efektní dezert a jednoduchý recept.
Dýně a podzim mám moc ráda, tak přímo vyhledávám místa, kde to hýří podzimními barvami. Letos to bylo dýňobraní u Františkových Lázní. Moc jsem si to užila a také nakoupila dýně hokaido, mé nejoblíbenější.
Dýňová roláda
Recept:
Dýni nakrájíme na kousky a dáme do sekáčku a rozmixujeme na pyré. Přidáme mozzarellu bez nálevu a ostatní suroviny.
Vše mixujeme do hladkého krému, který vylejeme na plech s pečicím papírem a pečeme na 170 °C přibližně 15 minut.
Náplň:
Tvaroh, žervé, protein a xylitol smícháme ručně metličkou. Při použití mixéru tvaroh zřídne.
Na vychlazený korpus natřeme tvarohový krém a posypeme borůvkami a ořechy. Roládu opatrně zabalíme pomocí pečicího papíru a necháme ztuhnout v lednici. Dozdobíme čokoládou a sušenými malinami.
Dobrou chuť!
Pokud se vám tyto jednoduché recepty líbí, tak se můžete mrknout na mé kuchařky: