VÁNOČNÍ LOW CARB KUCHAŘKA
Nízkosacharidová kuchařka
Mozzarellu bez nálevu a vejce spojíme v sekáčku na tekutou hmotu a přidáme ostatní suroviny. Vzniklé těsto dáme do formy s pečícím papírem, aby po okrajích bylo těsto vyšší. Pečeme 10 -15 minut na 170 °C.
Mezi tím si připravíme špenátovou náplň. Cibuli nakrájíme na kostičky a usmažíme na oleji, přidáme nakrájený česnek, špenát (pokud máte mražený, vymačkejte z něho vodu), osolíme a chvíli dusíme. Potom přidáme šunku a odstavíme ze sporáku. Po mírném vychladnutí přidáme vejce a polovinu parmazánu a zamícháme.
Špenátovou náplň dáme na upečený korpus a posypeme druhou částí parmazánu. Pečeme 10 minut na 170 °C až vejce zatuhnou.
Dobrou chuť!
Další inspiraci na zdravé vaření a pečení najdete v mých kuchařkách: E-shop Leny inspirace